Меню
Зовнішні посилання

Новини / Фотогалерея / Події 2014 року

Благодійний концерт з метою збору коштів на підтримку випускників ліцею, що проходять службу в АТО.

27 грудня 2014 року, напередодні новорічних свят у Острозькому обласному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою відбувся благодійний концерт з метою збору коштів на підтримку випускників ліцею, що проходять службу в АТО.

Події 2014 року

Події 2014 року

Події 2014 року

Події 2014 року

Події 2014 року

Події 2014 року

Під час концерту звучали військово-патріотичні пісні, що супроводжувалися відеороликами подій антитерористичної операції, окремі з них надзвичайно розчулювали глядачів, інші викликали почуття високого патріотизму та гордості за свій народ. Актуально прозвучали вірші у виконанні учасників театрального гуртка ліцею, додали піднесеного настрою хореографічні композиції.

 Завершився захід новорічними привітаннями та побажаннями добра і миру на нашій рідній українській землі. А кошти, зібрані у ході концерту, та святкові привітання від усього колективу ліцею-інтернату передані батькам учасників АТО, випускників ліцею попередніх років.

 

 

Новий рік.

25 грудня 2014 року  учасники театрального гуртка ліцею провели святкову новорічну програму  « Новий рік у чарівному лісі».

Події 2014 року

Події 2014 року

Події 2014 року

 

 

Відкриття меморіальної дошки на честь Володимира Чепелюка.

3 грудня  2014 року відбулося  відкриття  меморіальної дошки на честь загиблого в АТО випускника ліцею, сержанта 80-ої окремої аеромобільної бригади  Володимира Чепелюка.   З нагоди відкриття меморіальної дошки зібралися батьки та рідні Володимира, бойові побратими, однокласники, працівники та вихованці ліцею, громадськість міста.  Почесне право відкрити дошку надали  начальнику ліцею Поліщуку  Д.В. та заступнику голови Рівненської обласної державної адміністрації  Пустовіту  Т.О. Освятили меморіальну дошку протоієрей Василь Миколайович Жуковський – настоятель студентсько-викладацького храму преподобного  Федора Острозького та ієрей  Богдан Стрикалюк. По завершенні освячення ліцеїсти винесли 22 засвічені лампадки  - як символ прожитих земних років Володимира  Чепелюка. У ліцеї про Володю пам’ятають, і ця пам'ять буде жити в наших серцях як приклад героїзму нашого випускника, що загинув за Батьківщину.

Події 2014 року

Події 2014 року

Події 2014 року

Події 2014 року

Події 2014 року

 

 

 

Святковий концерт в госпіталі для поранених з АТО.

14 жовтня 2014 року до Рівненського госпіталю, де перебувають на лікуванні поранені із зони АТО, зі святковою концертною програмою та подарунками завітали вихованці Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Події 2014 року

Події 2014 року

 З вітальним словом до присутніх у залі бійців звернувся в.о. начальника ліцею п/п-к Тимощук І.А., який привітав їх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника України, започаткованим Указом Президента П.Порошенка цього дня, висловив слова подяки за їх ратний подвиг, безстрашну боротьбу на Сході України і побажав швидкого одужання, щасливого повернення до рідних домівок, мирного життя, снаги та віри у краще.

Події 2014 року

Події 2014 року

 

 

Складання ліцеїстами І курсу Клятви ліцеїста.

11 жовтня 2014 року в Острозькому обласному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулися урочистості з нагоди складання ліцеїстами І курсу Клятви ліцеїста. 65 юнаків у присутності товаришів, командирів, батьків, представників громадськості урочисто поклялися вірно служити своєму народові і Батьківщині.

Події 2014 року

Події 2014 року

  Ліцеїст першого курсу Кремінський Сергій від імені товаришів запевнив усіх присутніх, що у їхньому строю стоять лише ті, хто свідомо обрав для себе професію військового і пообіцяв командирам, батькам, педагогічному колективу, що молоде поповнення буде гідно продовжувати та примножувати славні традиції українського війська та навчального закладу.

Події 2014 року

Події 2014 року

 На згадку про цю урочисту мить усім інавгурантам подарували «Закон Божий», аби він став істинним дороговказом у їхньому житті. А ліцеїсти ІІ курсу урочисто вручили молодшим товаришам відзнаки ліцеїста.

Події 2014 року

Події 2014 року

 Міцного здоров’я, добра, злагоди, успіхів у навчанні та службі побажали від імені батьків  першокурсників Крилович Вікторія, Катерина Кондратюк, Олег Лановий. Привітали першокурсників зі святом і заступник голови Рівненської облдержадміністрації Тарас Пустовіт, заступник голови Рівненської обласної ради Степан Павлюк, заступник начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Олег Пекарський, заступник командувача оперативного командування «Північ», полковник Володимир Яцентюк, начальник ліцею Поліщук Дем’ян Васильович . Вони вітали ліцеїстів зі знаменною подією, Святою Покровою, Днем українського козацтва; бажали ліцеїстам наполегливості, впевненості, добре вчитися, бути гідними захисниками Вітчизни.

 

 

Відвідання Військового ліцею-інтернату Мамчуром Юлієм Валерійовичем.

3 жовтня 2014 року ліцей відвідав кандидат в народні депутати Верховної ради України Мамчур Юлій Валерійович.

Події 2014 року

Події 2014 року

Події 2014 року

 

 

Початок нового навчального року.

1 вересня в ліцеї відбулися урочистості з нагоди початку нового навчального року. 

Події 2014 року

Події 2014 року

Події 2014 року

 

 

Військово-польові збори.

 З 2 по 14 червня з ліцеїстами другої роти було проведено військово-польові збори під час яких ліцеїсти проживаючи в наметах в польових умовах на практиці відпрацьовували порядок дій солдата в бою, прийоми та способи ведення вогню з різних видів зброї, проводили метання макетів оборонних та наступальних осколкових гранат, обладнували окопи для стрільби та виконували нормативи з основ цивільного захисту та медичної підготовки. Завершальним етапом польового табірного збору було проведення “Військової гри”, в ході якої були відпрацьовані питання підняття роти по тривозі, марш в район виконання бойового завдання, протидія ДРГ противника, подолання ЗАРАЖЕНОЇ ділянки місцевості, фортифікаційне обладнання позицій, встановлення мінно-вибухових загороджень, проведення наступальних та оборонних дій. 

Події 2014 року  Події 2014 року  Події 2014 року
Події 2014 року Події 2014 року Події 2014 року 
Події 2014 року Події 2014 року Події 2014 року
Події 2014 року Події 2014 року Події 2014 року
Події 2014 року Події 2014 року Події 2014 року
Події 2014 року Події 2014 року Події 2014 року

 

 

Поїздка до Рівненського навчального центру.

 26 травня 2014 року друга рота ліцею відвідала Рівненський навчальний центр де ліцеїсти ознайомились з зразками військової техніки та озброєнням Сухопутних військ ЗСУ. Ліцеїсти спостерігали виконання стрільби з РПГ-7, дії розрахунку АГС-17 та виконали вправу контрольних стрільб з автомата.

 Події 2014 року Події 2014 року   Події 2014 року
 Події 2014 року  Події 2014 року  

  

  

Перемога у фестивалі -конкурсі  "З вірою в майбутнє".

22 травня 2014 року ансамбль ліцеїстів у складі –  Шилана Тараса, Грановського Віктора, Піщука Леоніда, Семенчука  Василя, Тарасюка Леоніда, Порицького Миколи,  Кучерявого Тараса, Танчина Миколи – здобув перемогу  у ХІ обласному фестивалі-конкурсі художньої творчості серед вихованців інтернат них закладів «З вірою в майбутнє».

 

 

10 церемонія нагородження "Творча обдарованість".

30 квітня  2014 року відбулася десята  церемонія нагородження кращих учнів ліцею «Творча обдарованість». Перемогу здобули 11 ліцеїстів у 12 номінаціях:  «Досягнення року: суспільні науки», «Досягнення року: природничо-математичні науки», «Досягнення року: математика та астрономія»,  «Астрофізика та космічні дослідження», «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження», «Науково-дослідницька робота. Історія», «Науково-дослідницька робота. Економіка»,  «Науково-дослідницька робота. Правознавство», «Науково-дослідницька робота. Теологія. Релігієзнавство»,  «Шевченкознавство», «Кращий спортсмен ліцею», «Захист Вітчизни».

Події 2014 року Події 2014 року
Події 2014 року Події 2014 року