Меню
Зовнішні посилання

Новини / Двадцять четверта інавгурація ліцеїстів

Начальник ліцею Ігор ПРИСТУПА зауважив, що серця присутніх зараз переповнені гордістю за наших інавгурантів, адже важко в умовах сьогодення, коли наша країна переживає водночас і трагічні, і героїчні події своєї історії, переоцінити сміливість та мужність молоді, яка обирає військовий фах. «Сподіваюсь, - завершив своє звернення начальник ліцею, - вам, наші ліцеїсти, не доведеться боронити державу зі зброєю в руках, але кожному з вас слід наполегливо навчатися вже зараз, щоб стати гарними фахівцями у військовій справі».
Напутні батьківські слова разом із материнськими благословеннями пролунали на адресу інавгурантів від БАБЕЙЧИК Катерини та БАБЕЙЧИКА Віталія.
Святкового настрою урочистій події додавали виступи зразкового аматорського театру козацьких єдиноборств «Роксоланія», учасників духового оркестру, вокального та хореографічного гуртків ліцею.
Переконані, що наші першокурсники, які після складання клятви ліцеїста стали повноправними членами нашої ліцейської родини, обрали достойний шлях захисників і воїнів, щиро люблять свою країну й готові брати відповідальність на себе за її майбутнє.