Меню
Зовнішні посилання

Новини / Літературно-музичний творчий вечір

12 квітня в ліцеї відбувся мистецький захід - літературно-музичний творчий вечір острожанина Юрія Матвійчука, члена Національної спілки письменників України. Юрій - автор кількох поетичних збірок: "О...Бій...Ми", "HameleON", "РваниМи РимаМи", "Я ще маю бути". Багато віршів стали піснями, музику до яких пише сам автор, тому до ліцею разом із поетом завітала Оксана Скороход, острозька співачка, викладачка вокалу Острозької школи мистецтв, виконавиця його пісень.
Впродовж вечора ліцеїсти слухали патріотичну та особисту лірику, короткі історії про події з життя або враження, які спонукали до їх написання, пісні, які виконувала Оксана Скороход сольно та в дуеті з Юрієм Матвійчуком. Завершився захід піснею "Українська весна" у виконанні учениць Острозької школи мистецтв: Валентини Лозюк, Софії Рев'юк та Анни Цимбалісти.
Цей вечір засвідчив, що Острожчина - це край талановитих та щирих людей, які люблять рідну землю, оберігають свою історію та плекають українське слово, збагачують українську культуру.
 

 Літературно-музичний творчий вечір Літературно-музичний творчий вечір  Літературно-музичний творчий вечір 
 Літературно-музичний творчий вечір  Літературно-музичний творчий вечір  Літературно-музичний творчий вечір
   Літературно-музичний творчий вечір