Меню
Зовнішні посилання

Новини / День пам’яті Героїв Небесної Сотні

    Головною метою заходу було нагадати вихованцям історичне та суспільне значенням Революції гідності,розкрити суть подвигу Небесної Сотні, ушанувати героїзм українських захисників і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України.

   Подвиг Героїв Небесної Сотні має важливе значення для нашої Батьківщини. Перш за все, вони віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла.    

   Ми Єдина країна! Незважаючи на усі негаразди, що відбуваються зараз, усі ми прагнемо одного – миру, спокою, міцної та квітучої держави та чистого неба над головою.

   Під час заходу ліцеїсти декламували вірші, виконувалипісні, нагадали імена Героїв Небесної сотні та почули про значення Революції гідності для України. Усі присутнітакож переглянули декілька відеофільмів про події на Майдані, де за офіційними даними загинули більше сотні людей. Ведучі закликали пам’ятати героїв Небесної Сотні та молитись до Бога за нашу країну, за наших батьків, за захист нашої Вітчизни.

 

День  пам’яті  Героїв Небесної Сотні

 

 

День  пам’яті  Героїв Небесної Сотні

 
 
День  пам’яті  Героїв Небесної Сотні
   

День  пам’яті  Героїв Небесної Сотні