Меню
Зовнішні посилання

Новини / Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури у військовому ліцеї: позитивні емоції та незабутні враження!

 У вівторок під керівництвом вчителя англійської мови Шакури О.М. для ліцеїстів 10-х та 11-х класів відбулася прес-конференція на тему "Virtual Tourism”.  Учням була надана можливість за допомогою інформаційних технологій представити проєкти на задану тему. Метою заходу було навчити учнів створювати презентації та вміння захищати свої роботи, використовуючи вивчений лексичний матеріал.

Здобули перемогу учні 10 класу. Найактивнішими учасниками стали Соловей Стас, Боришкевич Вадим, Мєх Артур, Петрук Максим. У цей день також пройшов конкурс кросвордів "English speaking countries in questions and puzzles серед ліцеїстів 10-х та 11-х класів. Здобули перемогу учні 11- А класу.

        У середу серед одинадцятикласників вчителем англійської мови Сілівановим С.М. було проведено виховний захід на тему "The smartest cadets 2023”. Учні  класів змагалися за звання "Кращий знавець англійської мови”. Перемогу здобула команда ліцеїстів 11-Б класу, на чолі з капітаном Ковальчуком Олександром.

        Метою даного заходу було розвинути швидкість мислення й пізнавальні інтереси, інтелектуальні здібності; пропагувати вивчення англійської мови серед ліцеїстів, престиж освіти й освіченості; сприяти реалізації набутих знань, умінь та навичок, розширенню світогляду; заохочувати учнів до успішного навчання, виховувати сміливість суджень, уміння висловлювати власну думку; розвивати вміння співпрацювати в команді.

      У четвер вчителем анлійської мови Шакурою О.М. було проведено інтелектуально-пошукову квест - гру "Englishis fun для ліцеїстів десятих класів. Учні були поділені на 3 команди. Завдання охоплювали увесь вивчений матеріал й учасники команд з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання. Метою цього заходу було формування в учнів позитивного ставлення до англійської мови та виховання  почуття відповідальності. Перемогу отримали учні 10-Б класу, на чолі з капітаном Александровим Олександром.

У цей день також відбувся День учнівського самоврядування, уродовж якого на уроках англійської мови в 10-Б та 10-В класах викладали старшокласники: ліцеїст 11-Б класу Наконечний Дмитро та ліцеїст 11-В класу Сокол Борис. Заздалегідь діти розподілили між собою обов’язки. Учитель Шакура Ольга охоче допомагла підготуватись до уроків. Метою даного заходу було розвинути не тільки самостійність, а й допомогти зрозуміти учням, наскільки нелегкою та відповідальною є робота  вчителя.

     У пятницю вчителем зарубіжної літератури Сілівановим С.М. була проведена літературна вікторина "Пригорнись душею до Вкраїни  серед ліцеїстів 11-х класів та літературна гра "Допитливий читач з 10-ми  класами. Учні мали нагоду перевірити свою ерудицію, логіку та знання за творами, які вивчалися з 5 по 11 клас. Завдяки простоті правил, цікавому сценарієві та азартній атмосфері літературна гра та вікторина швидко завоювали чимало прихильників серед гравців та глядачів. Разом з тим був перевірений рівень сформованості знань учнів з вивчених програмових творів. Ліцеїсти вчилися приймати рішення, розвивали логічне та асоціативне мислення, пам'ять. Важливим є й те, що вони виховували толерантне ставлення до суперників, бажання грати та перемагати.

           Цього ж дня ліцеїсти 10-их та 11-их класів переглянули відеофільми "Window to Great Britain. З метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови в кабінеті демонструвалися відеофільми різної складності, після перегляду діти виконували різнорівневі завдання.

Підбиваючи підсумки тижня англійської мови та зарубіжної літератури, можна сказати, що мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та зарубіжної літератури, спробували свої сили в

різноманітних конкурсах та вікторинах.

Усі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Дякуємо учням нашого ліцею за активну участь у проведенні тижня, а вчителям англійської мови та зарубіжної літератури за цікаві та змістовні заходи. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!

Good Luck!!!!


Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури у військовому ліцеї: позитивні емоції та незабутні враження!

 

Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури у військовому ліцеї: позитивні емоції та незабутні враження!

 
 

Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури у військовому ліцеї: позитивні емоції та незабутні враження!

 

Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури у військовому ліцеї: позитивні емоції та незабутні враження!