Меню
Зовнішні посилання

Новини / Наші ліцеїсти знову здобули призове місце !

 
Наші ліцеїсти знову здобули призове місце для області!
   
    З 16 по 19 вересня в 169-му Навчальному центрі Сухопутних військ ЗСУ «Десна» вже вп’яте пройшла Всеукраїнська військово-патріотична гра «Вояцький дух». Організатори заходу (громадська спілка «Всеукраїнське об’єднання військово-патріотичних організацій») завдяки фінансовій підтримці Міністерства молоді та спорту України змогли запросити на гру 30 команд (180 учасників) з 20 регіонів України. Цьогоріч Рівненщину представляли дві команди: Комунальний заклад «Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького» Рівненської обласної ради та Володимирецький ліцей «Колегіум».
     Учасники команди Острозького військового ліцею у загальному командному заліку посіли друге місце.

Наші ліцеїсти знову здобули призове місце !

 

Наші ліцеїсти знову здобули призове місце !

 
    Надзвичайно цікавими та різноманітними були конкурсні випробування: обкатка танком, орієнтування на місцевості, підрив об’єкта, снайпінг, смуга перешкод, захоплення штабу, стрільба з РПГ та ін. Приємно, що ліцеїсти нашого навчального закладу вибороли 5 перших місць у 20 змаганнях, обійшовши  решту - 29 команд з усієї України в таких етапах гри: «Розбірка і складання АК», «Підрив об’єкта», «Контрзасадні дії», «Саперна підготовка», «Коригувальник». До слова, жодна з представлених на грі «Вояцький дух» команд не змогла вибороти першість аж на п’яти етапах гри.  Тож вітаємо учасників команди: Гаєвського Назара, Мазярчука Григорія, Радчука Євгена, Скуміна Миколу, Шумера Володимира, Серка Миколу. Дякуємо  керівнику команди, інструктору з фізичної культури Романчуку Віктору Павловичу та відповідальному за військово-патріотичне виховання в ліцеї, заступнику начальника з навчально-виховної роботи Тимощуку Ігорю Анатолійовичу за якісну підготовку ліцеїстів.
 

Наші ліцеїсти знову здобули призове місце !

 

Наші ліцеїсти знову здобули призове місце !

 

Наші ліцеїсти знову здобули призове місце !

 
    Змагання були виснажливими, однак дали змогу учасникам гри здобути колосальний досвід та неймовірні відчуття при виконанні навчально-бойових завдань. Ліцеїстам уже є чим пишатися, але є й чому повчитися, тож вони продовжуватимуть загартовувати себе фізично і морально, щоб і надалі здобувати перемоги!