Меню
Зовнішні посилання

Новини / Підсумки ЗНО 2021

 
 

Ми знову на висоті!

  Розумні, старанні, наполегливі, цілеспрямовані – цими словами можна з гордістю охарактеризувати цьогорічних випускників Комунального закладу «Острозький обласний ліцей імені Костянтина Івановича Острозького» Рівненської обласної ради. Такі означення дібрано небезпідставно, адже випускники ліцею продемонстрували хороші знання та отримали чудові результати на ЗНО 2021.

   Відповідно до щорічного рейтингу найкращих закладів середньої освіти України (за підсумками проведення ЗНО 2021), опублікованого на сайті Освіта.ua, ліцей вкотре став беззаперечним лідером, посівши перше місце серед військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою в Україні.Не зрадив також і свої гарні традиції, увійшовши до десятки кращих шкіл Рівненської області 2021 року та посівши 481 місце з-понад 9000 шкіл у загальнонаціональному рейтингу. Незмінно високі позиції в місті, в області, серед навчальних закладів військового спрямування – це результат невтомної праці учнів та педагогів. Відомо, що середній бал ЗНО 2021 з української мови в Україні становить 143.5, а в ліцеї – 164.9; з математики 137.9, а у випускників нашого закладу – 155.0; з історії України – 136.1, ліцеїсти ж отримали середній результат у 160 балів, а загалом 47 тестів було оцінено в понад 180 балів, що відповідає оцінці високого рівня.

   П’ятнадцятеро ліцеїстів отримали 12 балів за державну підсумкову атестацію: 10 – з історії України (вчитель Крейчі В.В.), 4 – з математики (3 підготувала Криницька Л.М., 1 – Плисюк О.Р.), 1 ліцеїст отримав найвищий бал з української мови (вчитель Шинкарук О.В.).

   Французький філософ Люк де Вовенарг стверджував, що розуміння плідності праці є одним з найкращих задоволень. Випускники ліцею вже збирають плоди наполегливого навчання, адже завдяки гарним результатам вони здобули можливість обрати омріяні вищі навчальні заклади й спеціальності, вступити на бюджетні форми навчання, що, беззаперечно, дасть їм змогу реалізувати свої амбітні плани на майбутнє.

   Адміністрація ліцею щиро дякує усім працівникам закладу, які поставили собі за ціль вести до успіху кожну дитину, яка переступила ліцейний поріг з бажанням вчитися та присвятити своє життя служінню Батьківщині.