Меню
Зовнішні посилання

Новини / Фотогалерея / Події 2017 року

  

 

Святковий  концерт до  Дня  працівників освіти

         

           30  вересня  у ліцеї  відбувся  святковий концерт до  Дня  працівників  освіти, який  вихованці   представили  в актовому  залі   після уроків.  Юні учасники художньої  самодіяльності першого  і другого курсів підготували святкове дійство, де лунали пісні та  виконувались інсценівки. На  початку  свята  Поліщук  Дем’ян  Васильович  зачитав  наказ  про  присвоєння  Збаровському  Юрію  Анатолійовичу звання  підполковника. Ця  звістка  викликала  хвилю вітань  та  оплесків усіх  присутніх у залі. Потім  розпочався  святковий  концерт. Учасники  театрального  гуртка першого  курсу підготували  віршовані  вітання  з  презентацією усім  вчителям  та  вихователям, а   другокурсники  веселу  пантоміму  «Думки  ліцеїстів». Вокалісти  виконали  пісні  «Любі  вчителі», «Сонце  у долонях», «Віват,  Учителі!». Концерт  завершився хореографічною композицією «Сон» у виконанні Анастасії Самчук   та Верцехи Любомира.   В подарунок  від ліцеїстів працівники отримали букети  чудових квітів. Начальник ліцею  Поліщук  Дем’ян  Васильович привітав працівників  зі  святом та побажав  всім  доброго здоров'я, миру, благополуччя. А також невпинного пошуку істини і знань, взаєморозуміння в колективі і вдячних, допитливих учнів.  Нагородою для  учасників  концерту стали  позачергові  звільнення,  які  оголосив заступник начальника з виховної роботи  Приступа  Ігор  Кузьмович.


 

Події  2017  року

 

Події  2017  року

 

   Події  2017  року 
 

Події  2017  року

 

Події  2017  року

 

Події  2017  року

 

Події  2017  року

 

Події  2017  року

 

Події  2017  року


  
Інавгурація ліцеїстів першого курсу

                  

    13 жовтня, напередодні Дня українського козацтва, Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці відбулася 17 інавурація ліцеїстів І курсу КЗ «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської облради. 67 юнаків склали присягу ліцеїста. Для них усіх це найкращий період у житті: вони змужніють, знайдуть своє покликання, іншими, уже дорослими очима подивляться на світ, багато з них зміняться на краще, стануть більш серйозними, розумними та мудрими молодими людьми.
    На свято завітали родичі, друзі, колишні однокласники ліцеїстів. Також були присутні почесні гості та випускники ліцею минулих років.
Свято почалося з привітання ведучих Мар’яни Давидюк та Артура Трищука. Після цього Дарина Нікітюк виконала пісню «Заспіваймо пісню за Україну». Потім було внесення прапору ліцею Анатолієм Грунтківським, виконання державного Гімну, хвилина мовчання на честь загиблих захисників України в зоні АТО та всіх борців за свободу і незалежність України. Право покласти квіти до меморіальної  дошки випускнику ліцею 2009 року Володимиру Чепелюку та  пам’ятника острожанину Владиславу Рильському було надано ліцеїстам  Владиславу Матвійчуку, Олексію Зайцеву,  Володимиру Гуральчуку та Нікіті Савостянову.
     Хвилюючою та найурочистішою подією заходу стало проголошення клятви  ліцеїстами першого курсу. Кожний з хлопців називав своє ім’я і потім вони присягли служити Вітчизні.
     Із визначною  подією в житті ліцеїстів вітали, говорили напутні слова, бажали успішного навчання, висловлювали сподівання на найкращі результати, зверталися до наставників вихованців ліцею, дякували їм за роботу та багато іншого: начальник обласного управління освіти і науки Рівненської державної адміністрації Григорій Таргонський, проректор з навчально-виховної роботи Національного університету  «Острозька академія» Петро Кралюк, заступник начальника з навчальної та наукової роботи Житомирського військового інституту імені Корольова, полковник Ігор Сащук (він також вручив подяку та медаль начальнику ліцею за плідну  працю, а інавгурантам – блокноти), начальник ліцею Дем’ян Поліщук (він також вручив для інавгурантів  відзнаки ліцеїста), батьки ліцеїстів подарували для кожного класу торти з українським декором.
     Після привітань та побажань пісню «Боже, Україну збережи» виконала педагог Ольга Шакура (трохи пізніше вона виконала пісню «The world is over»). Потім виступали: учасники танцювального колективу «Гармонія» районного Будинку школяра, учасники вокального гуртка ліцею (пісні «Я – ліцеїст Острозького ліцею», «Нам є що захищати» та «Хай живе вільна Україна»), учень Острозької міської дитячої школи мистецтв Микола Харковець  («Усміхнися»), дует у складі Анастасії Самчук та Любомира Верецехи (музична композиція «Сон»), народний аматорський колектив тріо «Барви», художній  керівник Світлана Поліщук та учасники хореорафічного гуртка ліцею (танець «Ча-ча-ча»), учасники зразкового  дитячого ансамблю народної  пісні «Співаночка» Острозького  центру культури та дозвілля (керівник Інна Хмарук , керівник оркестрової  групи Віталій Хмарук), учасники художньої самодіяльності ліцею (вокально-хореографічна композиція "Синє небо, жовте поле").
      Без сумніву, ліцеїсти з честю та любов’ю у серці будуть нести високе звання ліцеїста, добре і з відповідальністю будуть готуватися до захисту рідної країни та народу. Користуючись нагодою, вітаємо інавгурантів та їх батьків із Днем захисника України. Бажаємо їм успішного навчання, щоб збулися їх мрії, а також здоров’я, миру та успіх у всіх справах.
  
 Події  2017  року  Події  2017  року Події  2017  року 
 Події  2017  року  Події  2017  року  Події  2017  року

  

 

Тиждень математики

             

     З 23 по 27 жовтня в ліцеї  проходив  тиждень математики, який  організували та провели  вчителі  математики Криницька Людмила Миколаївна та 

Плисюк  Олена  Романівна. Протягом тижня були проведені різноманітні ігри, конкурси та змагання, в яких були задіяні усі взводи ліцею.
В кінці було визначено найкращих знавців математики, які отримали свої  нагороди. 

  

 Події  2017  року  Події  2017  року Події  2017  року 
 Події  2017  року  Події  2017  року  Події  2017  року

 

 

 

Творча  обдарованість 2017

             

          25 березня  відбувся заключний  етап  конкурсу  «Творча  обдарованість – 2017», який проходив  у  приміщенні  районного  Будинку культури. Під час урочистостей грамотами та традиційним символом свята - совою - були нагороджені ліцеїсти, переможці обласних етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у семи номінаціях: «Досягнення року» (Григорій Сечкар), «Іноземна мова» (Антон Гайдук та Ілля Федорчук), «Історія» (Роман Іванішин), «Фізика» (Назар Ярощук), «Захист Вітчизни» (Андрій Лесько), «Кращий спортсмен ліцею» (Петро Жук), «Науково-дослідницька робота» (Микола Бондар). Вручали нагороди і говорили багато гарних слів про своїх вихованців  Олена Романівна  Плисюк, Сергій Миколайович Селіванов, Вікторія Вікторівна  Крейчі, Олексій Михайлович Смалюк. В другій частині  свята їм також були вручені нагороди в номінації «Педагогічна майстерність і професіоналізм». Це зробив начальник ліцею  Поліщук Дем’ян  Васильович. Він також вручив у цій же номінації нагороду вчителю Олені  Федорівні Полторак.  Нагороди ліцеїстам також вручав командир роти ліцеїстів першого курсу, майор Збаровський  Юрій  Анатолійович та командир роти ліцеїстів другого курсу, підполковник  Тимощук  Ігор  Анатолійович.
У перерві між врученнями нагород виступали учасники гуртків: вокального (співали багато пісень, зокрема, «Війна», пісню українських повстанців, «Нам є що захищати», «Мова єднання»), хореографічного, театрального (майстерно показали уривки із вистави Михайла Старицького «За двома зайцями» ). Вони всі, а також духовий оркестр та ведучі заходу були відзначені подяками, які вручила заступник начальника ліцею з виховної роботи Тетяна Матласевич.  Дуже гарно виконали пісню англійською  Шакура  Ольга  Миколаївна  та ліцеїст Владислав Драганчук  .

 

 Події  2017  року Події  2017  року  Події  2017  року 
 Події  2017  року  Події  2017  року  Події  2017  року

 

  

Святковий  концерт  до  Міжнародного  жіночого дня 8-го Березня

         

    Приємний подарунок  підготували усім  жінкам  закладу ліцеїсти,  учасники  художньої самодіяльності , які  представили  в актовому залі  святковий концерт  з нагоди  8-го Березня.  До  цього заходу ретельно готувалися учасники  театрального гуртка . До  уваги глядачів ними  був  представлений  уривок з п’єси  Михайла Старицького  «За  двома зайцями». Виконавці  головних  ролей  Федорчук Ілля (Голохвастов) та Покотило  Захар (Проня) майстерно   відтворили образи  своїх  героїв. Виступ   юних акторів супроводжувався  сміхом  та оплесками.
    Багато  гарних слів  прозвучало   і на  адресу мам.  Тому  пісні, що  виконували учасники  концерту  Дарина  Нікітюк та Владислав  Драганчук  так і називалися - «Мама» і «Мамина  любов». Порадували  глядачів  у залі  і виступи   танцювального гуртка  з  композицією «Залицяночка» та  вокального  гуртка  з  піснею  «Черешенька». Після завершення  концерту глядачі подякували  артистам гучними  оплесками  та отримали  заряд позитивного настрою на усі  вихідні.

 

 Події  2017  року  Події  2017  року Події  2017  року 
 Події  2017  року  Події  2017  року  Події  2017  року
 

    

Тиждень української мови

         

        В період з 9 по 15 березня в Острозькому обласному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою проходив тиждень української мови та літератури. У ході тижня відбулися заходи з вшанування пам’яті великого сина українського народу Т.Г.Шевченка: літературна гра «Найкращий знавець творчості Т.Шевченка», віртуальна екскурсія «Волинськими стежками Кобзаря», виховні години «Шлях Кобзаря – це шлях народу», «Кобзар у нашій оселі». Проведено ряд заходів, що сприяли формуванню у ліцеїстів шанобливого ставлення до рідної мови як генетичного коду української нації, почуття гордості за історичні і духовні святині рідного краю, прагнення вивчати українську мову та дбати про її збереження і чистоту: лінгвістичний КВК, мовний марафон «Хто кращий?», інформаційно-просвітницька акція «Розмовляймо українською правильно», лінгвістична гра «Мова – наш всенародний скарб». Завершився  тиждень літературно-музичним фестивалем «Поезія – це завжди неповторність», під час якого вихованці ліцею виконували співану українську поезію та декламували вірші улюблених українських поетів.

 

Події  2017  року  Події  2017  року  Події  2017  року 

 

  

Віденський  бал

 

          2 березня шестеро ліцеїстів взяли участь у Віденському  балу  ,  який  проходив   в Острозькій  академії.  Кожній  парі  були  пов’язані на руки   стрічки  синього, блакитного  або  білого  кольорів. Коли  починалася чергова  мелодія,  власники стрічки певного  кольору  мали  обов’язково  вийти  на  паркет. За  цим слідкували  «господарі балу» : юнак та дівчина. Пари танцювали  під чудову  класичну  музику Чайковського,  Кальмана та Шопена, яку виконував оркестр Рівненської філармонії. Музика  і гарно оформлений  зал  створювали  чарівну  атмосферу  Віденського  балу.

           Наприкінці   вечора  Сечкар Григорій  та його  партнерка  Юлія отримали  титули «Король  і  королева балу».

  

Події  2017  року Події  2017  року  Події  2017  року

  

Фестиваль  «Молодь обирає здоров’я»

         

          26 лютого 2017  року  у нашому  ліцеї пройшов перший етап  Всеукраїнського фестивалю-конкурсу  «Молодь обирає здоров’я». У цьому заході   взяли   участь  шість команд  з кожного взводу відповідно. Команда  10-А  класу «Екстрім  клас»,  10-Б класу «Біцепс», 10-В класу «ТСЛ», 11-А  класу «Дикі бджоли», 11-Б класу   «Олімпійці»,      11-В класу «Альфа». Команди з ентузіазмом  готувались до конкурсу:  писали  сценарії, відпрацьовували театралізовані  мініатюри,  виконували  пісні  та  акробатичні  вправи. 

Отож, журі  визначило  місця таким  чином: шосте  місце  отримала команда  «Екстрім  клас», п’яте  місце -   команда  «Альфа»,  четверте  - команда «Біцепс», третє –команда «Олімпійці», друге – команда  «Дикі  бджоли»  та почесне  перше місце -  команда  10-В  класу  «ТСЛ».

          Після  виступу команд  відбулось нагородження переможців конкурсу  за   кращий плакат  та  фотографію на тему  здорового  способу життя. Переможцями (перше місце)  у конкурсі  плакатів  стали  ліцеїсти  11-А  класу Дмитрук  Н. та Миронюк О., а у конкурсі  фотографій   ліцеїсти 11-В класу.


Події  2017  року Події  2017  року Події  2017  року